Home

Artikler
Netværk
Tele
Installationer
Lys
Komponenter
Elektronik
Cases
Håndværk
Elektroteknik
Historien
Af interesse
Diverse
Opslag
Billedopslag
FAQ
Video
Links
Om

Tilpasset søgning

Om hjemmesiden

Dokument oprettet:6 Sep 2002
Senest ændret:25 Mar 2017

Cubus, Juli 2001Dav! Denne hjemmeside blev startet i august 2002 af Cubus. "Cubus" er et alias jeg anvender på internettet. Jeg er uddan­net elektriker, elinstallatør og stærkstrømsingeniør og hjemme­sidens omdrejningspunkt er naturligt nok emner inden for dette omfangsrige område.

Hjemmesiden bliver udbygget i takt med tid og interesse. Emnerne bliver fx udvalgt ud fra hvad jeg på et givent tidspunkt beskæftiger mig med. Motivationen til en tekst kan også komme fra hvad jeg godt kunne tænke mig at vide noget mere om eller hvad jeg fornemmer kunne interessere andre. Jeg kan godt lide at samle information om et emne fra alle mulige verdenshjørner for så at koge det hele ned til en enkelt sammenhængende tekst. Fornøjelsen bliver ikke mindre når man i en praktisk situation kan gøre brug af den viden man har opbygget.

Der er ingen garanti for, at alle oplysninger på disse sider er korrekte. Der sniger sig sikkert fejl ind her og der, men siderne bliver løbende opdateret og udbygget efterhånden som korrektioner, bedre formuleringer eller ny viden dukker op i min bevidsthed.


Home | Copyright © 2002-2017 Cubus | cubusadsldk@gmail.com